Friday, March 20, 2009

arini den tongah poning idea xdo..dateline 2 ari yo laie..skang muko dah macam kung fu mabuk..dah 3, 4 kali den kuar masuk toilet...pun xdo gak idea...camno nak boli evo 12??? korg koba kek den?? camno tu?? lain la kalau ado sapo2 yg nak boie kek den evo tu...den amik yo..

sonang camni la...biar den lolapkan mato jap...mano tau..idea tu dtg time den tongah lolap..??

10 comments:

  1. tidor le...nanti saya tolong poskan idea masuk dlm mimpi encik cendol hahaha

    ReplyDelete
  2. basuh ketiak dulu sebelum tido...kalo tak...idea tak datang... =p

    ReplyDelete
  3. idea mimpi la baru escapism tahap cliche... skill desperado facing dateline!

    aku amat merinduimu chend.. ko ape kabar skarang?

    ReplyDelete
  4. apa yg ko cakap ni oren...bahasa art betull!!! x paham akak...cliche tu apa?...clichy player arsenal tau la aku...aku kabar baiiiikkkk...ko? ceyy..cam awek plaksss..

    ReplyDelete
  5. Tido tu baca laa apa-apa yang patut.. Jangan pegi baca surat saman dah laa..
    Tak pun gi semayang hajat mintak petunjuk ke.. Kan dah kena tashkil..

    Buat laa cerita pasal burung kasawari ke.. cacing gelang main saham ke..

    ReplyDelete
  6. suma dah aku baca...sampai pikiran org pon aku bleh baca...semayang hajat pun dah..buang hajat besar pun dah..best gak buat citer psl burung..makcik berdada burung ker...

    ReplyDelete
  7. uihhh!!! lawak gak bsuh ketiak tu...hahahahahahaha...x tpikir dek akalmu...tp lagi afdal...bsuh ketiak kanan 7 kali air tanah..6 kali air basuh pinggan..ketiak kiri plak..12 kali air mandi mayat...2 kali jer air mata kasih...

    ReplyDelete
  8. haa baghu hang taw! artistik tak aku?

    aku ok je.. cuma terlampau rindukan ko.. manjang bz.. susah betul nak jumpa..

    ReplyDelete
  9. sori ak teramik awek yg ko lukis buat penuhkan aku nyer blog...hahahaha cun giler sialll..

    ReplyDelete
  10. xkesah la idea dtg time tgh lelap ke ape ke .. tp apo tetap my favourite ! yea !

    ReplyDelete


lu kalau kacau bapak gua...gua kasik hantam sama lu punya kucing..!!! mau pinjam wang kaaa???

kejap xde kaler...magic x?