Thursday, April 23, 2009

GI PWTC LAGI!!!

salam pada suma...arini aku ngan rambai akan lepak PWTC sampai ptg...so sape2 nak jumpa rambai yg ala2 emo tu...dtg la..rugi klau korang x tengok rambai emo...dark giler!!!! aku pun takut duduk sebelah dia pasal dari tadi asyik baca mentera dalam loghat kandahar...aku ingat dia kene rasuk la...ntah setan mana yg masuk dalam badan dia ni...eh!! apa jelir2 lidah kat aku ni?!! kau ingat aku ni aiskrim ke hape??

dah la malas la aku nak layan kau ni emo sgt...anyway ramai lagi kartunis yg ada kat sana...bukan aku berdua jer...( kami x gay..) dtg la ke booth MOY ramai2....kat dewan apa ntah la..naik kecut badan aku duduk kat situ...sejuk giler...aku ni duduk dalam freeze ke?

bsok ( sabtu ) adalah hari last aku kat PWTC...so, sape2 yg x sempat jumpa aku...kita jumpa tahun depan ok...kalau nak jumpa sgt aku...aku selalu ada kat dalam Masjid Negara...jumpa aku kat sana je la..
apasal korang gelak??? eh apasal aku pun nak gelak...?? humppp.......

eh rambai!!! apasal ko jilat tumit aku ni...eh apa ni!! apa ni!!!

25 comments:

  1. mmg emo dia ni...tu pasal la rambut dia banyak kelemumur...

    ReplyDelete
  2. tgok...tngok...marah aku...betul x dia ni emo...

    ReplyDelete
  3. abg chend...admire btol saya ngn gigi katun abg..cam ubat pensel yang cucuk dari belakang pas2 ubat yg kt depan tekeluar..hehe..ley paham x penerangan aku nih..eh..pehal citer sal pensel ni...estabien la macam ni...

    ReplyDelete
  4. hahahaha...gile lama pensil tu...rasa nak tumbuk tapir sebelah barat uganda...pasal lama sgt x jumpa pensil camtu...haah la mmg sama ngan mata pensil tu..baru perasan...tp tkut gak kalau2 wujud org yg bergigi camtu...takut terasa...mintak maap bnyk2...bukan sengaja..

    ReplyDelete
  5. ahhh..pedulikan org len abg chend..hati kita sapa nak jaga abg chend??ehh..apehal emo lak aku nih??rambaikah aku?

    ReplyDelete
  6. err maaf ya..abg chend eja pensil salah..sepatutnya pensel..sorila abg chend..aku cikgu..ketagih nak betulkan ejaan..lau budak2 salah aku slalu cakap mcm ni "saya ngaja awak xnak tengok..kang saya tanya balik awk xreti nak jawab"...lantas saya mendenda budak 2 lari keliling sekolah sambil kepit apit-G kat kepala..xpatut kan?

    ReplyDelete
  7. saya mmg nak tulis mcm tu.. nak tengok sama ada cikgu peka atau tidak...hmm..hmm..bleh saya lari skang?? apit g mana cikgu?

    ReplyDelete
  8. apit G xde la..cikgu KH pakai..amek je la ni ha..palam pencucuh..sumbat je lam lubang telinga..CARGAAAAASSS....

    ReplyDelete
  9. xpe la cikgu saya ingat nak bertaubat je kat surau..jom join..??

    ReplyDelete
  10. aku pon minat gak kat ko nye kartun coz gg die da mcam paku tekan yg jenis paku payung 2...ko phm ke x ni??huhu...nti lukis la kartun tok aku lak,,,

    yg pasal masjid negara 2, cam x caye je ko ade kat sane...kalo ko imam kat sane, aku leh la caye yg ko slalu ade kat sane..
    tp musykil la plak..aku g msjid negara x pnh pon npk ko...hah!!!kan da kantoi...huhu..

    ReplyDelete
  11. tq tq..gigi kartun aku kim salam kat ko..aku bahagian toilet la...ari2 bersihkan toilet masjid negara..

    ReplyDelete
  12. ooo..bgus tol gigi kartun kim salam erk..
    huhu..
    ooo...kalo yg dok bersihkan toilet 2 mgkin aku leh caye la..
    huhu..
    2 keje part time ke??
    ptt la toilet 2 bersih..
    ko yg bersihkan...
    bgus ko erk..
    dpt pahala taw bersihkan toilet msjid..
    lg bertambah2 pahala kalo ko bersihkan toilet kat umah aku aie2..
    hehehe..
    ape macam??
    ok???

    ReplyDelete
  13. gigi kartun aku tu idup..selagi tuan badan dia idup...tu pasal la dia bleh bg salam..

    ada la sikit..setakat pakai memakai tu bleh la..nak pahala skit tak? saya ada bnyak sgt nak bg ni...

    saya ok....otak sikit ko pasal dah pikir psl bumper pose...huhuhuhuhuhuhhhuuu...

    ReplyDelete
  14. yeeaahh idup gigi katun aku...tapi 2 btg dah mati...xpe..patah tumbuh hilang berganti..mengertilah..oooo..kalau ko dgr live aku nyanyi...sebijik saleem...punya kahak...

    ReplyDelete
  15. alaa...xley nyanyi cam saleem..cam harun salim bachik pn ok...da da di du du di da di..terima kasih daun keladi..cam khatijah ibrahim x saya abg chen?

    ReplyDelete
  16. xde langsung khaty tan ada la..

    ReplyDelete
  17. aku baru abes exam PKE 3104 Program Kesihatan Sekolah..aku klua hampir sejam awal..abg cen rasa cam aku telalu bijak x abg cen?kacak bukan?

    ReplyDelete
  18. bijak....bijak...bijak ke longkang..

    ReplyDelete
  19. bile nak update blog ni??
    x sabo aku nak bg komen2 yg bernas ni...
    hehehe

    ReplyDelete
  20. reti la plak abg cen 2 nak update era oi..ala era..ko komen2 ngan aku jer..nak x?

    ReplyDelete
  21. kartunis cendol rasa kartunis rambai tu kena rasuk ke?!suruh dia ambil wuduk!!emo terus hilang....apa khabar?dah baca surat khabar?!citer ko memang lawak.....saya yang tengah emo pun boleh baca kartun awak dengan best tau tak?!err....apa apa hal layan blog saya.

    ReplyDelete
  22. ok rainbow...rambo..renbo..emo the best!!! tq...

    ReplyDelete


lu kalau kacau bapak gua...gua kasik hantam sama lu punya kucing..!!! mau pinjam wang kaaa???

kejap xde kaler...magic x?