Monday, April 20, 2009

Pesta Buku dtg lagi....bermakna...kitorg suma kene la dtg sana utk berjumpa sama ngan pembaca2 dan peminat2 Apo?...ada ke peminat??? pemunat kot??

so, datang la ramai2 bawak family saudara mara sahabat handai..ke booth kitorg no 28 kat dewan apa ntah kat bwh tu.....

dtg la ramai2 jumpa ngan kartunis idola anda..mintak sain autograf...sain check ker..baca buku sains ker..

thn ni..ada bnyak brg2 baru..macam spender kartunis baru....ketip bulu hidung baru..selamat pengantin baru....macam2 ada!!!

mari kita riuhkan booth MOY ramai2!!!!

kasik pecah laaa!!!!!

7 comments:

  1. Aiseh.. Gua nak pegi tapi lambaian kerja menggelitik tulang rahang gua agar menyiapkan kerja dari mengulau cam cacing..!!

    Lagipun gua pernah sesat dulu time nak ke HKL dekat-dekat situ.. Tiga jam dari Klang baru sampai situ.. Cuba bro bayangkan.. (sambil buat gaya brainstorm cam puaka)

    Ni kompom artwork banyak stok lagi nih.. Kalo tak takkan Petai bagi keluar ye tak?..

    Warff..!! Warff..!!

    ReplyDelete
  2. Apasal hari sabtu aku g tak de pun sign autograf,ingat nk gak mintak sign tapak tangan ke,tapak kasut ke...he..he..

    ReplyDelete
  3. incik cendol...tak minat ah nak mintak sign autograf...nak mintak sign check boleh? ha ha

    ReplyDelete
  4. la..kau dtg time kitorg tgh jemaah asar n maghrib...x pegi tgok ke kitorg kat surau...kalau dtg lagi..kau tgok kitorg xde...usha kat surau...kitorg kat sana...

    ReplyDelete
  5. bleh!!! cakap cek apa nak...cek mek molek...check it out..cek tak mao (loghat kedah)

    ReplyDelete
  6. Maksudnya korang berjemaah dari zohor bawak ke maghrib lah..(aku dtg kul 12tghari)hu yooo dah macam tablil lah pulak..keh..keh..

    ReplyDelete
  7. bukan tabligh..akal x baligh2..

    ReplyDelete


lu kalau kacau bapak gua...gua kasik hantam sama lu punya kucing..!!! mau pinjam wang kaaa???

kejap xde kaler...magic x?