Thursday, June 18, 2009

PENAT KE TAHAP MEDULA OBLONGATA

Penit ( penat + sakit ) sekali...ingatkan senang berlakon...rupanya susah cam jawab soalan ujian memandu...sikit lagi siap la vcd Apo? dalam 3 hari lagi ke...M.Bay pun x mampu buat cam kitorg..shooting 5 hari jerrr...penitnya jgn la cakap...ni aku taip pakai tumit kaki ni...penit sgt...zzzzzzzzzzzzzzzzz...eh terlelap plak....zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....la terlelap lagi...ok la aku nak beradu jap...jap lagi nak smbung shooting ni...anyway jgn lupa beli vcd Apo? yg terbaru di tepi kuburan berdekatan anda.....zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz........

18 comments:

  1. zzzzzzzzz.. eh terlelap lak.. lupe nak tulis ape. zzzzzzzzzzzzzzzzzz zz

    ReplyDelete
  2. dan2 je leh terlelap time tulis blog..
    cam ne lak kje kat msjid negara??
    kate jd cleaner...
    huhu

    ReplyDelete
  3. ala .. kesian la plak tengok cendol penat berlakon...

    harussss kena bayaran yang tinggi kan..

    tingkatkan usahamu iteww..cendol!!!

    ReplyDelete
  4. era- tetap buat jugak....walaupun mencuci sambil baring skalipun..

    Mas- tq..tp nak buat camno...kita kerja ikhlas di jlan ALLAH....Amiiinnn...

    ReplyDelete
  5. hehehehehe....apa yg best? suzuki best? ke abestos?

    ReplyDelete
  6. abg cendol yg ncem
    tengok la bideo sy berlakon
    bole tak celen abg cendol.

    hee =)

    ReplyDelete
  7. excuse me bro, apa khabar?dah baca surat khabar?

    ReplyDelete
  8. zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sampai bila anda mau habis terlelap abang cendol?!

    ReplyDelete
  9. MAK AIH HEBAT DIA TERLELAP!!! ni fiqa yang minta tandatangan y at pwtc kuala lumpur........err..............demam apa?h1n1?!dengki?!chikugunya?! peh.........hati-hati.......demem bahaya ni.............

    ReplyDelete
  10. siapa lagi best??? antara cendol , bijan dan minahn kiwi???

    hehehehe

    yang tak selalu benar

    mas ayu @ minah kiwi

    http://minahkiwi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. cendol menjadi lagi best jika diletak bijan dan buah kiwi...hmmmmm...

    ReplyDelete
  12. mu ni dalam kartun lawak. dalam blog pun lawak. aku rasa anak ko ni pun nanti sakit perut manjang layan abah dia 3 suku manjang ni. anyway teruskan melukis kat APO? aku tetiap bulan tak miss beli. ko berenti melukis aku tomoi ko. :D

    ReplyDelete
  13. hah betul cakap pengarut tue.. nanti dapat anak pun kuat mengarut..

    gurau jer cendol..kih kih kih

    ReplyDelete
  14. tq bro pengarut....apa yg penting? kerjasama...ayuh sama2..apa yg penting? kerjasama..

    ReplyDelete
  15. saya sudah menonton itu vcd. lawak cam baghal. tekanan lak. dah la tgk malam2 buta. menakutkan tau tak.

    ReplyDelete


lu kalau kacau bapak gua...gua kasik hantam sama lu punya kucing..!!! mau pinjam wang kaaa???

kejap xde kaler...magic x?